Μπουφόν: «Φοβάμαι τη σύνταξη!»

Κώστας Δούκας
17/05/2018 • 17:37
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν
  • shares
Στην προοπτική της αποχώρησης από την ενεργό δράση αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά ο Τζίτζι Μπουφόν, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική απόφασή του την Πέμπτη.
 
Αρχικά, ο 40χρονος τερματοφύλακας της Γιουβέντους είχε πει ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν, αλλά επανήλθε λίγο αργότερα για να πει ότι θα το σκεφτεί λίγο παραπάνω.
 
«Στην ηλικία μου πρέπει να αξιολογείς τα πράγματα σε βάθος χρόνου. Αθλητές που έχουν παίξει σε όλη την καριέρα τους στο κορυφαίο επίπεδο πρέπει να φεύγουν την κατάλληλη στιγμή. Κανείς δεν θέλει να φεύγει μετά από άσχημα αποτελέσματα, αλλά όταν είναι ακόμα στην κορυφή», τόνισε.
 
«Είμαι ο Μπουφόν και αυτός θέλω να παραμείνω μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όταν δεν θα είμαι πια ο εαυτός μου, θα φύγω. Σε λίγο καιρό θα συναντηθώ με τον πρόεδρο και θα αξιολογήσουμε την κατάσταση με ηρεμία. Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που παίζω, επειδή είμαι με τους φίλους μου και ξέρω ότι βοηθάω. Θα ήταν ψέμα όμως αν έλεγα ότι δεν φοβάμαι. Όταν σταματήσω όμως θα βρω μία διέξοδο για να μην βαριέμαι», πρόσθεσε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...